ELAZIĞ / PALU - Palu Ortaokulu

.
KALEKENT MAH. 53 CAD. NO 12A PALU / ELAZIĞ
Vizyon
Kurum kültürü ve yetiştirdiği öğrencilerle eğitim görmeyi herkes için ayrıcalığa dönüştüren, eğitim ve öğretimde her zaman tercih edilen; başarılarıyla ve özgün çalışmalarıyla model gösterilen kurum olmaktır.
Misyon
Palu Ortaokulu olarak misyonumuz; Uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamaktır.
08.20-14:40
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezinde olup, Kalekent Mahallesinde bulunmaktadır. İlçe Merkezi ile ulaşım saat başı hareket eden minibüsler ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
2007 yılında Eğitim-Öğretime açılan Palu Ortaokulu, ilçemizde yeni bir yerleşim alanı olan Kalekent Mahallesi’nde okul ihtiyacını karşılamak amacıyla, Toplu Konut İdaresi’nin Sosyal Donatı Projesi çerçevesinde yer almıştır.
İl merkezine uzaklık: 74 km İlçe merkezine uzaklık: 2 km